Η Εταιρεία

26 χρόνια διαρκούς παρουσίας

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήλθατε στην επίσημη σελίδα της Corfu Genesis ΑΕ με έδρα την Κέρκυρα.

Η εταιρεία μας εδώ και 26 χρόνια εξειδικεύεται στο χώρο του αυτοκινήτου και αναγνωρίζεται στην Κέρκυρα αφού μετράει μια συνεχή παρουσία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες .Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει ένα δίκτυο επισήμων αντιπροσωπειών με οχήματα (επιβατικά και επαγγελματικά) των εταιρειών PEUGEOT, HYUNDAI, KIA, ISUZU.
Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου διαθέτουμε και μια ευρεία γκάμα επιλογών και στον τομέα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών After Sales που περιλαμβάνει εξουσιοδοτημένα συνεργεία και πώληση ανταλλακτικών.

Στην Corfu Genesis AE το προσωπικό μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή αγοράς αυτοκινήτου με γνώμονα τις ατομικές σας ανάγκες. Επίσης παρέχεται σε όλους τους πελάτες φροντίδα και σωστή συντήρηση έτσι ώστε το αυτοκίνητο του κάθε πελάτη να είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε πάντοτε κορυφαίες pre sales & after sales υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύψουμε όλα τα στάδια εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη.