ΝΕΟ PEUGEOT TRAVELLER

04/09/2017
Posted by: corfugenesiscars

ΝΕΟ PEUGEOT TRAVELLER!

Το PEUGEOT Traveller αποτελεί την ιδανική πρόσκληση για διασκέδαση στο δρόμο. Η μοντέρνα και ταυτόχρονα κομψή του εμφάνιση προσφέρει ένα ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό στο οποίο τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη δική σας άνεση!Το άνετο και διασκεδαστικό αυτό MPV διαθέτει όλα τα στοιχεία που του χαρίζουν έντονη προσωπικότητα. Με τη νέα κάθετη μάσκα, τη φωτιστική υπογραφή των LED, και τους προβολείς Xenon που ενσωματώνονται απόλυτα στο αμάξωμα, ο εμβληματικός σχεδιασμός του νέου PEUGEOT Traveller, αναδίδει από την πρώτη στιγμή την δύναμη και την κομψότητα.

Το κάθε ταξίδι γίνεται διασκέδαση χάρη στη χρήση του τελευταίας γενιάς με φωνητικό έλεγχο, 3D συστήματος πλοήγησης. Διαθέτει επίσης και λειτουργία υπηρεσιών PEUGEOT Connect, καθώς και live ενημέρωση της κυκλοφορίας από το σύστημα TomTom Traffic.

Το PEUGEOT Traveller διατίθεται σε 3 μήκη αμαξώματος και με μειωμένο ύψος μόλις 1,9μ για άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.
Με ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών και δυνατότητα διαμόρφωσης 5, 7 & 9 θέσεων, ακόμα και στο Compact μοντέλο, το PEUGEOT Traveller είναι εξαιρετικά φιλικό στη χρήση και προσαρμόζεται σε κάθε σας απαίτηση. Σας δίνει τη δυνατότητα πλήρους εκμετάλλευσης του εσωτερικού χώρου, με τα καθίσματα που μετακινούνται κατά το διάμηκες χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα σιδηροδρόμων.
Η επιφάνεια της γυάλινης ηλιοροφής μπορεί να καλυφθεί ή να είναι ελεύθερη, ώστε να σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε όσο εσείς επιθυμείτε, το φυσικό φώς.

Το PEUGEOT Traveller MPV, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.
Με την πρωτοποριακή λειτουργία ‘hands-free’ ανοίγματος των συρόμενων πλευρικών θυρών, μπορείτε να ξεκλειδώσετε, να ανοίξετε, και να κλείσετε τις ηλεκτρικές πλευρικές πόρτες, μετακινώντας απλά το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το ηλεκτρονικό κλειδί στη τσέπη σας.

Το νέο πάτωμα του PEUGEOT Traveller, προερχόμενο από την πλατφόρμα EMP2 (Efficient Modular Platform 2), εξασφαλίζει άριστο επίπεδο ποιότητας και άνεσης, αλλά και ακαταμάχητες επιδόσεις οικονομίας. Η νέα αυτή πλατφόρμα παρέχει μοναδική ευρυχωρία και απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο MPV αποτελεί ένα ακόμα εμφανές παράδειγμα της τεχνογνωσίας της PEUGEOT.
Οι κινητήρες BlueHDi απόδοσης από 95 έως 180 ίππους και το νέο αυτόματο κιβώτιο EAT6 εξασφαλίζουν κορυφαίες οδηγικές εμπειρίες, διατηρώντας παράλληλα την κατανάλωση και τις εκπομπές των ρύπων σε επίπεδα που συγκαταλέγονται στα χαμηλότερα της κατηγορίας του.

Κατηγορία: